Passert 200.000 unike besøkende

I dag passerte denne bloggen 200.000 unike brukere. Masse av det er sikkert roboter osv, men det er likevel et helt surrealistisk tall:

Tror denne statistikken har surret og gått siden mars 2005,s å det er jo over et visst tidsrom. Likevel er det stadig en svak vekst i antall brukere. Etter at jeg la om til ny design har jeg hatt innom 150-250 i døgnet. Nå kjører jeg heller ikke RSS-feed inn på FB, så jeg mister nok en del lesere der – men de mest standhaftige har nok lagt inn bokmerke.

Dessuten sender jeg ut utvalgte innlegg både på Facebook og Twitter. Det gjelder mest innlegg i kategorien “Samfunn”, men også andre hvis jeg tror de kan ha mer allmenn interesse.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.