Padleguide for Dalane

I dag har arbeidet med “Padleguide for Dalane” tatt et langt skritt fremover! Her er forsiden – hva synes dere?

Inni boka er det bare en artikkel og noen billedtekster igjen. Samt at alle waypoints må byttes. Dette tar jeg i løpet av helgen, og Figuru kunne også legge inn litt søndagsjobbing. Derfor blir det en helt ferdig .pdf som sendes til korrektur og kvalitetssjekk på mandag morgen. Håper og tror at guiden kan overleveres til trykking midt i neste uke! Det blir spennende!

Formen er stigende, og i dag syklet jeg til kontoret igjen. I regnvær! Var innom LiBe og kjøpte rettferdig sjokolad, Pippin for å sikle på den nye MacBook Air 11,6″ og kjøpte 3 stk av KLAR. De har en reportasje om utstillingen på Lindesnes over 4 sider, og jammen har de ikke brukt forsida på meg også!

Jeg skal få lagt ut noen bilder etterhvert…

På kontoret fikk jeg sendt over resten av det som skulle i boka, og nå venter jeg bare på en bok som kommer i posten i dag eller i morgen. Så kan jeg få skrevet ferdig resten. Dermed er jeg i gang med et foredrag som skal begås på tirsdag hos Aker MH. Det er filosofigruppa som har invitert, og jeg skal snakke om hvordan padleguidene så dagens lys. Her blir det både padlosofi, forfatterbesøk, livserfaring, religion m.m. Skal begynne å plukke ut bilder og tekster nå. Har det meste, men det er spredd mange forskjellige steder!

Hvis formen holder helt inn er vi invitert på middag i kveld. Kan være koselig å komme ut blant folk igjen. Fryktelig lei meg for at en helg guttehelg gikk fløyten, mens ånn er det når tiden må tilbringes under pleddet i stua. Da får en da noen mindre bolker med sosiale happenings i stedet…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til Padleguide for Dalane

 1. Øivinn sier:

  Er veldig stolt over å få være med på forsiden av guiden! Bildet illustrerer og Dalane godt.

 2. Lars sier:

  Skulle bare mangle Øivinn! Du har jo vært til stor hjelp og glede i arbeidet med den nye guiden! Gjør klar for innspurten nå!

 3. Simen Pihl sier:

  Familien Hilleberg smiler vel de også!
  🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.