Tung sluttspurt

Kjente grufset i halsen søndag kveld, og onsdagen lå jeg rett ut. I dag har jeg kjørt til kontoret, men formen er laber… Kan nesten sammenlignes med å trekke kajakk over land (Foto: Per Frode Sandal):

Heldigvis går det fremover, og jeg tror jeg kan få ferdig en rimelig ferdig versjon til i morgen. Annonser kommer i kveld, og jeg gir meg ikke før jeg har fått på plass to artikler til i dag. Så får vi se hvordan det ser ut. Meningen var å dra på guttetur å koble helt av i helgen, men det er av naturlige grunner avlyst.

Jeg hadde også laget ferdig alle waypoints med grader, minutter og desimalminutter. Dette er jo greit til sjøs, men i innlandet er det jo mer hendig med UTM. Derfor står jeg overfor ca 200 finn/bytt-operasjoner, og her bør en ha tunga i rett munn! Skal ta det helt til slutt…

Omslaget er så godt som ferdig, og jeg regner med å legge ut en teaser på det i morgen.

Da er det bare å tørke snørra og gå på igjen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.