Kajakkstatist

I går morges var jeg tidlig på jobb. Skulle være statist på en info-film om friluftsliv osv. Jeg gjør jo alt for å få folk ut, så var ikke spesielt vanskelig å be. Sammen med Dokufilm fikk jeg oppleve en herlig soloppgang:

Jeg slo opp leir, og den tror jeg kan brukes i neste opplag av “Padleguide for Vest-Agder”:

Her er et bilde av Frode også – han er skikkelig proff i dette gamet, og hadde med mye morsomt utstyr!

Dette drev vi på med frem til lunsj. Så dro jeg rett til Homborsund og padlet ut til Homborsund fyr. Jeg hadde ikke før klappet til kai før jeg sovnet på brygga. Der sov jeg 3-4 timer, mens jeg innimellom ble vekket av bølgene som klasket mot svabergene. Herlig!

Så var det middag og litt felles før en lang natt. Føler jeg har fått hentet meg litt inn igjen, men kan klare litt mer søvn også…

Kom hjem igjen litt før 13, og etter litt mat og snakking med de hjemme er jeg tilbake på kontoret med et par hundre bilder. Skal se litt på de, men vil ha litt rolig tid før vi skal på “miljøfest” i kveld. Det blir moro!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Kajakkstatist

  1. Frode@dokufilm.no sier:

    Takk for innsatsen Lars!
    Godt jobba!

    Frode

  2. Lars sier:

    Veldig gøy Frode! Gleder meg til å se resultatet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.