Tilbake i Kristiansand

Etter en god og lang natt på hotell fikk jeg jobbet en times tid før jeg ruslet mot Oslo S. Der ventet toget til Kristiansand, og så rett på kontoret. Der skiftet jeg til joggetøy og la ut på tur. Her er et stemningsbilde fra 3. Stampe i Baneheia:

Legg merke til to ting: Dette er altså svært nærme sentrum av Kristiansand – denne byen er en perle. Bildet er tatt med iPhone4, og nå begynner det å bli litt schwung på kameradelen…

For de som er interessert i løperuten finner dere den her:

Så ble det middag og rolig avsilesning på Lund. Fikk også med meg siste delen av foredraget til Steve (Jobs). Ny MacBook Air er lansert i dag, og den var sykt tynn og liten. Blir veldig spennende å se norske priser på denne. Den forrige MBA har vært altfor dyr, men i USA skal den billigste starte på 999 dollar. Føler ikke jeg trenger en sånn nå. Et ekstra tastatur til iPhone og snart iPad holder lenge i kajakken. Så har jeg en ganske ny MBPro som jeg har når det er foredrag og sånn. Den er såpass kraftig at jeg kan redigere video og bilder på den også. Det er viktigere for meg enn at den er hyperlett.

Ser ut til at det kan bli en lang dag i morgen, men har ikke helt fått oversikten over hvordan den blir enda. Mulig jeg skal ut å padle litt før turen ut til Homborsund på fredag. Det skal vi finne ut av i morgen. Dessuten er det helt i sluttspurten på boka – så det er viktig å få satt inn de artiklene som mangler. Tror jeg skal lage en dobbeltside med anbefalte bøker i morgen. Er stort sett ferdig med 4 artikler, så de skal bare finpusses. Regner med at jeg kan få satt inn en del i morgen. Så blir det også spennende å se hvor mye som blir tatt av annonser. Baksiden er allerede solgt, og jeg regner med at det kommer noen andre annonser også!

Tror fortsatt boka er greit i rute til jul, en har levd så lenge at jeg innser at alt kan skje! Nå skal jeg ha meg en god natts søvn!

NB: Var innom Outland på Oslo S, og der hadde de 3 for 2. Dermed fikk jeg to bøker med Zits og en med Dilbert for 270,- Et skikkelig varp! Så er dere tipset om at de har billige tegneserier om dagen!

Ser også at jeg ikke har skrevet noe for i går ettermiddag. Spiste lunsj på Oscarsborg med bl.a. Kristin Krohn Devold. Hun har jeg jo hatt et anstrengt forhold til gjennom media, men i virkeligheten var det helt annereledes. I alle fall var det en veldig hyggelig lunsj! Så gikk turen inn til Oslo, og jeg fikk et par timer vandring gatelangs før styremøte i FRIFO. Veldig hyggelig å se igjen de andre – dette er en fin gjeng som jobber for Friluftslivets vilkår i Norge.

Etterpå dro jeg rett til Colosseum for å se “Wall Street II”. Filmen hadde alt jeg trengte denne kvelden. En god dekning av hva som skjedde i USA under boligboblen, kjærlighet og litt spenning. De nesten 2,5 timene fløy avgårde. Etterpå gikk jeg tilbake til sentrum, så det ble en del trening i går også!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.