Friluftslov og liten padletur

Begynte dagen med en økt foran Macen, og foredragsjobbing. “Med Friluftsloven i kajakken” – var temaet. Ganske teit å sitte inn å skrive om det i sånt vær, så etter en drøy time tok jeg turen ut. Her er et øyeblikksbilde fra Dybingen:

Og her er en liten videohilsen med noen betraktninger rundt allemannsrett og verdier:

Hadde tenkt til å få med sitatet fra Brimi som jeg sendte ut på Twitter i dag tidlig, men det tror jeg jammen at jeg glemte:

Det finst andre verdiar enn dei som kjem til syne i eit rekneark.

Det hadde passet fint til settingen i videoen.

Nå skal jeg hjem for å hente en blitz og bærbar, og så er det før-premiere på filmen “Perception/Fornemmelse“. Jeg har lovt å ta med kamera for å ta noen bilder. Alle de 130 medvirkende er invitert!

Så er det vel tilbake hit for mer foredragsjobbing, og så kanskje en kino sent i kveld!

Snart 21.30: Da er foredraget stort sett ferdig, men det ble ikke noe kino. Prøver å få i meg litt mat på vei hjem. Har lagt ut bilder fra før-premieren på “fornemmelse”, og her er et bilde fra padleturen:

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.