Sykle til jobben!

Jeg er en ivrig syklist, og er daglig innom “Jeg kjører grønt“. Nå har sykling blitt en vane, men det slår meg stadig at jeg får så mye bonus ved å sykle – og i dag har jeg tatt to bilder som jeg synes underbygger det. Veldig. Første bildet er tatt fra Lundsbrua:

Med så tunge skyer syklet jeg en liten omvei (egentlig er det jo omveiene som utgjør Livet), og fikk se sola gjøre seg klar til en ny dag bak Dvergsøya. Grønningen fyr viser vei der ute i havgapet. Legg merke til hvordan fargene på himmelen er blitt forandret på denne korte stunden (nå har det litt med kamera å gjøre også – men fargene endres hele tiden!):

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.