Ferdig med områdebeskrivelsene!

I dag satte jeg punktum for områdebeskrivelsene i “Padleguide for Dalane”. Siste område ut var Bjerkreimselva og Ørsdalsvatnet. Her er et regnfullt stemningsbilde fra sistnevnte:

Det betyr at Figuru (og kvinnen med stor K) har hendene fulle noen dager… Imens går jeg løs på foredrag som kommer ganske tett fremover. Første er allerede nå til mandag på Oscarsborg i Oslofjorden. Så er det 2. november og deretter flere utover i mnd. Jeg synes det er veldig gøy å dele turopplevelser og erfaringer med andere, så jeg gleder meg mest. Selv om det også medfører en del arbeid og reise.

I ettermiddag var jeg også innom xpressprint og hentet en feilvare jeg ikke fikk med meg i forbindelse med utstillingen. Den er nå hengt opp i gangen på vei inn til kontoret. Her er motivet – “Par på svaberg”:

Er egentlig litt tung nå, men burde vært ute på en liten joggetur for å lufte legemet. Får se om jeg ikke klarer å manne meg opp til en liten tur rundt øya før jeg setter kursen hjemover. Så blir det en rolig kveld med Jon Almås & Co! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.