Vinjevatna i boks

I dag har jeg gjort ferdig Vinjavatna. Her hadde vi en herlig natt på sandstranden i bunnen av Gloppedalsura:

Flere bilder som blir oversendt for setting av dette området finner du i galleriet Dalane – Vinjavatnet på Flickr.

Gloppedalsura blir brukt en del til buldring, og under arbeidet med å spa opp informasjon fant jeg denne videoen på YouTube:

Nå går jeg løs på Røyslandsvatn m.fl og håper å bli stort sett ferdig med dette også i løpet av dagen. Må forlate kontoret litt over 17 i dag – vi er invitert på middag. Det skal bli veldig deilig med en kveld der jeg gjør helt andre ting!

16:30: Da er også ferdig med Røyslandsvatn m.fl. og godt i gang med Bjerkreim og Ørsdalsvatnet. Regner med å sette punktum for områdebeskrivelsene i morgen, og så gå løs på mer generelle artikler og foredrag. Skal holde et viktig foredrag om allemannsretten og padling på mandag kveld. Tror jeg skal få til alt, men det blir definitivt en jobbehelg! Da blir det deilig med bålkos resten av kvelden!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.