Stipendomania

En god del stipender har søknadsfrist 15. oktober, og i dag har jeg søkt på 3 forskjellige. Totalt søknadssum er sekssifret, så dette blir spennende. Tar det som bonus hvis det dukker opp noe – det mangler jo ikke på idéer! Selv om det ofte er enklere å gjennomføre dem med ordnet finansiering – så blir det da resultatet når en tar det litt «pø-om-pø» også! 🙂 Veldig fornøyd med å ha sendt avgårde alle søknadene – så nå tar jeg en padletur rundt øya!

Litt senere: Det gjorde utrolig godt! 🙂

Tok også noen småsnutter med iPhonen. Her før avgang:

Og her en takk til arbeidsgiver etter endt tur:

Fikk også tatt noen stillbilder, og blant annet arbeidet med Kilden skrider frem. Dette var vel egentlig den eneste bølgen jeg så på dagens tur!

Flere bilder fra dagens lunsjturer og tidligere lunsjturer ligger i eget galleri på Flickr.

Så da er jeg full av energi til å gyve løs på arbeidet med «Padleguide for Dalane»! Tar en time nå, og så blir det posting av brev og middag i byen – før jeg går løs på kveldsøkta! Livet er ikke så verst! 🙂

Rundt 20.00. Da har jeg endelig satt sluttstrek på Eiavatn, og er i gang med Bjerkreim og Ørsdalsvatnet. Her er bildetilfanget litt redusert av naturlige grunner:

Selve Bjerkreimselva er heller ikke veldig egnet for padling hvis en ikke er erfaren. Her var det mye strøm og et par skikkelige fosser. Så denne elva vil bare bli beskrevet med diverse OBS-punkter. Her var det heller ikke noe særlig med leirplasser. Dessuten anbefales det ikke å padle her i laksesesongen.

I tillegg til dette området har jeg Vinjevatna – Byrkjelandsvatn og Røyslandsvatn m.fl igjen. Skal prøve å lage litt kart utover kvelden, og få fylt på med mer informasjon i morgen. Potensialet til å bli ferdig med områdene i morgen er absolutt tilstede, men det er ingen krise om det drøyer til fredag. Da bør jeg nok begynne å plukke litt på diverse foredrag som skal holdes fremover – så får produksjonen av boka gå sin gang noen dag. Så blir det fullt trøkk med korrektur og diverse rettelser mot slutten av neste uke!

Mot 21: Jammen fikk jeg ikke vektorisert de to siste kartene og kopiert over bilder. Heldigvis har jeg stort sett vært heldig med været. Her er sola på vei inn etter en nydelig natt på Gloppedalsstranda:

Da skal jeg definitivt sette meg på sykkelen og nærme meg hjemmebasen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.