Lang dag – deilig avbrekk

Har hatt en lang dag på kontoret, og egentlig gjort mest av ting som ikke står på programmet. Ved solnedgang tok jeg en deilig joggetur rundt øya:

Her er turdataene – som dere ser er den kort og effektiv….

Det var en fantastisk kveld i dag:

Ikke så galt når jeg kom på jobb i dag tidlig heller:

Fikk en liten sykkeltur ned til byen midt på dagen for å poste bøker. 8 padleguider på en dag blir litt orging, men det er jo fint at jeg kan selge litt om høsten også. Det merkelige i dag var at halvparten av de skulle til Danmark. Håper vi får mange dansker langs den norske kysten neste år!

Dessuten fikk jeg postkortene rett etter lunsj. Nå har jeg nesten 20.000 postkort på kontoret… 🙂 I forrige oppføring har jeg gitt folk mulighet til å ønske seg ett, og det har tatt godt av – bortsett fra at de glemmer å legge igjen adresse! Likevel går det et par kort i kassa i dag!

Nå er det bare tre områder igjen i boka – resten er brent på DVD i dag. Så såvidt gjennom sjøstrekningene i går, og dette blir moro! 🙂 Men, nå er det hjem til litt sen middag og kvinnen med stor K!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.