Seminar om strandsonen

I dag har jeg vært på seminar om strandsonen i hele dag. Etterpå tok kvinnen med stor K meg ut på skogstur i nydelig høstvær. Vi var ut helt til mørket senket seg, og her er ruten:

Etterpå var det middag, avislesning, og nå har vi hatt halvannen time foran hver vår mac. K med setting av padleguide, og jeg med referat fra dagens seminar. Tar resten før frokost i morgen, slik at jeg kan ankomme jobben med blank skjerm klar for siste innspurt på padleguiden. Håper å se en slags ende på det tir/ons.

I morgen får jeg også alle postkortene fra utstillingen, og det gleder jeg meg veldig til. Er det noen som ønsker seg et godt gammeldags postkort kan de ønske seg motiv (se www.padleguiden.no/utstilling). Legg igjen adressen i kommentarfeltet nedenfor, så sender jeg kort ut fortløpende! 🙂

Nå er det definitivt natta….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.