Ferdig med kysten!

I dag har jeg gjort ferdig kystdelen av “Padleguide for Dalane”. Det betyr at Eigerøya m/Eigerøya fyr og Vibberodden fyr + Songdalstrand-Nesvåg m/Lille Prestskjær fyr er ferdig skrevet. Her er et par bilder fra Eigerøya fyr:

Solen skinner faktisk i dag, så nå blir det en tur ut. Hvis jeg har alt jeg trenger på kontoret tror jeg til og med det blir kajakktur! 🙂 Uansett må jeg få litt frisk luft! En rusletur på Odderøya er heller ikke å forakte. En solgt padleguide må også finne en postkasse i løpet av dagen, så det er mulig jeg tar det på samme tur!

Hvis du er i området kan en tur innom Film og TV-huset på Odderøya anbefales. Nå har jeg hengt opp 5-6 bilder fra utstillingen på Lindesnes i gangen og på kontoret. Så slipper du å dra helt ut! 🙂

I dag har jeg også fått en hyggelig e-post fra FRIFO. De har skrevet leserinnlegg i Nationen, og der var det mye jeg kjente igjen fra arbeidet med padleguidene. Veldig hyggelig å få selskap av FRIFO i arbeidet med å få kommunene til å skjønne hva vi padlere sliter med!

Utover det har det ikke skjedd allverden, og dermed er det klart for innlandet etter lufteturen!!!

Sen kveld: Jammen ble det ikke en padletur rundt Odderøya! Da fant jeg ut at jeg ikke hadde formatert waypointene i dokumentet om Songdalsstrand, og dermed ble det en reåpning av dette prosjektet og ny brenning av DVD…

Så gikk jeg løs på Lundevatn og Sirdalsvatn med tilhørende herligheter. Nå har jeg laget kart, og beskrevet bæringene i dette området svært nøyaktig. I morgen satser jeg på å ha dette ferdig til ca lunsj, men vi får se. Så skal jeg ta noen små områder – fx Hellelandselva. Tror det er et sjakktriks å ta det største først. Hvis jeg får ferdig de to i morgen, så er jeg snart halvveis i utpadlet distanse! 🙂

Men, nå er det hjem til seng og en liten halvtime med Doglas Couplands “Generation A”. Sov godt!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.