Padleguide tar form

Effektiviteten går litt opp og ned, men nå er jeg godt i gang med området mellom Sogndalstrand og Nesvåg. Det innbefatter også Lille Presteskjær fyr. Her er ett bilde fra den fantastiske dagen jeg padlet fra Songdalsstrand i begynnelsen av september:

Lille Presteskjær så sånn ut denne dagen:

I dette golde landskapet har jeg nå beskrevet 5-6 leirplasser. Dette er en spektakulær kyststrekning der en skal ha fint vær eller være dreven padler.

Klarte å komme meg opp 06 i dag, men havnet i bloggen og skrev to innlegg der. Derfor var klokken litt over 8 før jeg entret kontoret. Etter litt frem og tilbake kom jeg i gang med Songdalstrand, og regner med å sette punktum for denne delen av boka før jeg går herfra i dag.

I forbindelse med utstillingen ble noen bilder skadet/feilprodusert. Feilene er slik at de ikke kan selges, men det er jo for galt å kaste bildene. Derfor har jeg fått lov til å ta de med ned på kontoret av xpressprint. Her kan de pynte opp sterile vegger i inngangsparti og gang. Gleder meg til å få de opp, og det kan skje allerede i kveld. Var innom gutta på xpressprint i dag, og fikk med meg fester. Blir moro!

Kveld: Da har jeg hatt besøk av Øivinn, og det begynner jo å bli tradisjon at han hjelper til med oppheng. Nå henger det ett bilde i trappa, to i gangen og tre på kontoret. Veldig koselig har det blitt! 🙂

Dessuten har jeg hatt en ganske så produktiv ettermiddag, og er ferdig med Songdalstrand – Nesvåg og Prestskjær fyr. Har såvidt startet på Eigerøy og Vibberodden fyr også. Sistnevnte blir bare et bilde og noen fakta – det er Eigerøy fyr som er interessant. Her er det også overnattingsmulighet for padlere.

Deretter blir det innland. Ser fortsatt lyst på livet, men blir nok lange dager fremover! Nå sykler jeg hjem i regnet til en bedre middag og en lang natts søvn. Søvn er undervurdert i slike perioder, og jeg lurer også på om jeg skal ha en padletur i morgen. Ser ut til å bli knallvær! Vi får se – her blir det en dag av gangen, men på søn/man må jeg ta litt beslutninger om tur til Oslo osv. Verden står liksom ikke stille selv om jeg gjerne ville at den skulle gjøre det…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.