Tilbake på kontoret

Da er jeg tilbake på kontoret i Kristiansand etter en liten rundreise. Prøver å leve litt etter følgende tommelfingerregel:

Reise halvparten så ofte – være dobbelt så lenge borte!

De halverer fotavtrykket ved reising, og gjør at en er mye mer tilstede underveis. Tror det er en god regel. I dag har jeg oppdatert utstillingen “Med kajakk til fyrene” med solgte bilder, og er nå oppe i 3 stk. Her er det siste som ble solgt:

Dermed er det bare 9 stk igjen av dette også! 🙂 Fortsetter det slik fremover mot jul – så blir det virkelig jul i år! 🙂

Ellers har jeg solgt 6 padleguider på morgenen, og de må jo både faktureres og pakkes og postes. Siden onsdag tikker det jo inn litt e-post også. Heldigvis er det ganske greit å holde seg ajour pr. mobil, men bare FB alene hadde sendt meg 186 e-poster siden onsdag kveld…

Regninger er betalt og jeg har lagt til rette for skriving av “Padleguide for Dalane”. Skrev ferdig et par området på prestegarden.no i går, og håper på å fortsette i god steam denne uka. Det meste må være ferdig i løpet av neste uke – før det blir kvalitetssikring og korrektur.

Så da er det vel bare å begynne….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.