Siste dag på fyret i denne omgang

Etter en god natts søvn gikk jeg igjennom foredraget jeg skal holde kl 13 og 15 før jeg tok en tur ut med kameraet. Det resulterte både i et par-tre bilder og en liten filmsnutt. Her er fyret i dag tidlig:

Jeg gikk helt ut til spissen av fastlandsnorge og tok noen bilder og en kort video. Her er bildene:

Akkurat i det jeg skulle til å gå kom det et par bølger som slo skikkelig innover. Det heter seg jo at den 7. bølgen er ekstra kraftig, men her gikk det sikkert 10-15 minutter før den skikkelige ruggen slo til. Den fikk jeg dessverre ikke verken på bilde eller video.

Her er den videoen jeg fikk tatt opp:

Da pakker jeg ned på rommet, og er klar for å være i området mellom caféen fra 12.30-16 omtrent. Hjertelig velkomne til foredrag til de av dere som bor i nærheten!!!

Sent på kvelden – vel plassert på Prestegarden.no: Foredragene gikk kjempebra! Var ca 50 på første og over det kl 15. Så jammen fikk jeg ikke delt padleodysséen med over 100 stk. Veldig hyggelig å se venner jeg ikke har sett på lenge. Helge og Rune dukket opp. Bjørnar fra Hovden kom innom. Veldig moro!

Nå er jeg logget inn på Prestegarden.no og blir tatt veldig godt vare på! Blir her til i morgen, og er på plass i byen igjen sent i morgen kveld.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.