Ny hilsen fra Lindesnes – stiv kuling!

I dag fikk jeg besøk av Harald på Lindesnes fyr, og han stilte håret sitt til disposisjon i stiv kuling:

Etter at Harald dro har jeg gjort en del adm her på fyret, og vist gjester rundt i utstillingen. Plutselig var klokka nærmere 16, og da dro jeg på restauranten i nærheten og fikk et utsøkt middagsmåltid. Det sitter godt i enda, men får vel ta litt frokostblanding før senga inntas.

Nå lages det til en postkort-utstilling i butikken, og jeg har også hengt opp noen av de bildene jeg hadde to av der. Så da blir det utrolig spennende å se. Jeg har jo vanskelig for å se for meg at folk kjøper bilder til 1500-7500 kroner, men postkort til 10/20,- må det jo være mulig å få til. Det er 2-300 innom her hver helg fremover. Så får vi se. Ikke for det – nå er det solgt 3 bilder!

For å roe ned litt har jeg skrevet en del postkort – noen til folk jeg ikke har hatt kontakt med på mange år. Det var koselig, og det er jo ikke ofte en får håndskrevne ting lenger. Dermed ble det lite padleguide i dag også, men satser på at det blir mer av det etterhvert nå! Blir tidlig kveld i dag også ser jeg for meg. I natt sov jeg fra 22.30-10.30, og det er utrolig lenge siden sist… Kanskje kuling hjelper?

Ble litt senere likevel… Men, skal rekke 22! Her er en video jeg har lett etter, og som jeg fant igjen. Den er tatt med handycam i El Chorro, og dette er ikke akkurat noen vanlig gangsti….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.