Begivenhetsrik åpningsdag

Åpningen av utstillingen har gått bra, selv om det ikke var det store oppmøtet kl 14. Heldigvis kom mine foreldre, slik at det tilsammen ble 7 stk. To lokale og 3 jenter på sykkel fra Nordkapp deltok også. Veldig hyggelig og intimt var det:

På kvelden gikk jeg ut for å ta et bilde av lykta. Skulle gjerne hatt noen med lange lukketider, men det blåser fortsatt kuling/stiv kuling her ute. Dermed ble det 6 forsøk på å fange lyset med 200mm f2.8 400ISO på 1/40s. Ble jo ikke så verst:

Men, la meg gå tilbake til morgenen. 9.30 kom Jarle Martinsen i Fædrelandsvennen. Han ble avløst av Oddmund Harsvik fra Gatemagasinet KLAR. Så kom mine foreldre, og det ble offisiell åpning av utstillingen.. Her er ett bilde til fra denne seansen:

De to bildene jeg har lagt inn her fra åpningen er tatt av fyrvokter Kjell.

De tre jentene fra Bergen som akkurat rakk åpningen fikk lov til å ta så mange prospektkort de klarte å skrive før bussen skulle gå halv tre. De skrev så blekket fosset, så nå er kortene på vei ut i landet. Det er litt morsomt å tenke på. Det var også fint å kunne gjøre litt stas på de. 33 dager hadde de brukt på turen fra nord til sør, og de virket veldig fornøyde!

Selv om det ikke kom flere enn 7 stk til selve åpningen, så er jeg veldig fornøyd. Klokka 15 kom nemlig Martin Eikeland fra Vårt Land, og han skulle lage en Folk-reportasje til neste uke. Det blir veldig spennende. Her er ett av bildene han tok av meg og utstillingen:

Til slutt ringte de fra Lindesnes Avis også, og litt over 20 kom Signe Rælland og gjorde et intervju. Før det hadde jeg blitt invitert til fyrvokter Kjell på deilig middag. Jeg hadde jo satset på at det gikk an å kjøpe middag her ute, men det går mest i kaffe og kaker. Dermed lå jeg i fare for å ende opp med frokostblanding x 3, men Kjell reddet meg. Veldig spennende og inspirerende å høre han fortelle om livet her ute. Jeg kommer definitivt tilbake på besøk!

Jeg hadde jo noen planer om å jobbe med Padleguiden i dag, men det har som dere skjønner måtte utgå. Men, det kommer en ny dag i morgen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til Begivenhetsrik åpningsdag

 1. Simen Pihl sier:

  Fint å høre at du er fornøyd med dagen Lars og at lokalbefolkningen tar vare på deg. Du ser ut til å trives på fyret. Ha en fortsatt god helg.
  🙂
  Simen

 2. Eivind M. sier:

  Gratulerer med åpningen, Lars! Utstillingen ser kjempemessig ut, jeg håper jeg rekker nedom og får kikket! 🙂

 3. Lars sier:

  Tusen takk for hilsener! Veldig fornøyd med helgen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.