Utstillingen er montert!

Etter en lang dag sitter jeg helt alene i kaféen her på Lindesnes fyr, og er veldig veldig fornøyd. Med god hjelp fra Øivinn er nå utstillingen på plass:

I dag morges gjorde jeg ferdig litt adm, og fant frem masse bilder jeg skal ha i foredraget på søndag. Det begynner klokken 15 som jeg sier i videoen ovenfor, og jeg håper og tror at det skal bli bra!

Så begynte melkeruta. Første stopp var hos xpressprint. Det er de som har trykket bildene, og Alex har gjort en kjempejobb! Bildene er trykket på plater, og oppløsningen er helt fenomenal – også på bildene i 200×70 cm! Så gikk ferden videre til Kai Hansen sitt trykkeri (tidligere Høgfelt). Det er de som har trykket de to siste padleguidene, og de gir utrolig service. Denne gangen hjalp de meg med prospektkort av alle bildene, og jeg er utrolig fornøyd. Det første jeg sa var: “Dette er jo en fargeorgasme!” Kanskje var det litt over streken, men de har altså fått frem utrolige farger i bildene mine! Må bare innrømme at det er herlig å jobbe sammen med folk som kan sine saker!!!

Plukket opp Øivinn på veien, og vi ladet opp med en god middag på Spiseriet i Vigeland. Så gikk ferden videre til fyret og montering. Her drev vi på i drøye tre timer md laservater, ståltråd og greier. Fantastisk bra å være to når en skal gjøre dette – så tusen takk Øivinn!

Nå er lokalet ryddet, video laget og jeg skal gjøre klar til en god natts søvn. Har vært på kontoret 0630 hver dag siden jeg kom fra felt, så kjenner jeg er klar for senga. Egentlig var jeg gira på å ta litt nattbilder av fyret, men det blåser allerede frisk bris/liten kuling her ute. Stativet mitt er ikke laget for slike forhold (og ikke jeg heller akkurat nå)…

Har to presseavtaler før utstillingen offisielt åpner i morgen – dette blir utrolig spennende! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Utstillingen er montert!

  1. Irene Grøneng sier:

    Lars, dette ser jo bare helt supert ut! Dere har gjort en kjempejobb – lekkert og luftig 🙂 Skulle så gjerne vert der og sett – men trøster meg med tanken på at det ene bildet skal henge på min vegg om noen mndr 🙂 Masse lykke til med åpningen i morgen! 🙂

  2. Gisle Haugum sier:

    Ser jo kjempefint ut. Bare leit det er litt langt avsted for en søndagstur for også å få hørt foredraget. Lykke til Lars.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.