Fotojulaften

Kom hjem i går kveld med 686 bilder i bagasjen…. Var på kontoret 0637, og har nå montert alle panoramaer og tatt backup av bilder. Her er to av 13 panoer (resten kommer på Flickr i løpet av dagen – følg med):

På torsdagen padlet jeg Ørsdalsvatnet (galleri med 23 bilder – flere kommer), og da kom jeg blant annet over denne traktoren:

På fredagen var det klart for Hellelandselva (galleri m/13 bilder), og Stein Roar fra Dalane Friluftsråd stilte sporty med kano:

På kvelden dro jeg sammen med Øivinn til indre Vinjavatnet (galleri m/28 bilder). Her slo vi leir under Gloppedalsura, som visstnok er den største i Europa. Dagen etter padlet vi ytre Vinjavatnet og Byrkjedalsvatnet. Begge bildene iunder er fra leiren under Gloppedalsura:

Så gikk ferden videre til Røyslandsvatnet (galleri m/35 bilder), og der var vi om kvelden og morgenen etter. Et herlig sted, selv om det ligger rett ved veien. Som dere ser var vi særdeles heldig med været! Her er det båling:

Flere bilder og linker til Flickr kommer etterhvert…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til Fotojulaften

 1. Eivind M. sier:

  Veldig flotte bilder, Lars! Liker spesielt stemningen i det første, og kan nesten kjenne den friske lufta i det andre.. 🙂

 2. Anne sier:

  Det beste med å være influenas syk er å kunne kose seg lenge lenge inn her!! latter har det blitt, store øyne har det blitt og en god posjon natur har det blitt. Sannerlig bidrar du til å berge litt dagen min Lars. Thank you!

 3. Lars sier:

  Eivind: Takk for det! Flere bilder kommer. Det første har jeg også en versjon av som er nesten dobbelt så langt. Tok også et om morgenen som ble veldig bra!

  Anne: Det var jammen en hyggelig kommentar! God bedring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.