Utstillingen tar form

I dag var jeg nedom xpressprint for å se på første plate med bilder. Det blir utrolig bra kvalitet på bildene nå gutta (litt dårlig kjønnsfordeling…) der nede drar i gang maskinene sine! De hadde fx klart å beholde fargene kjempefint i dette bildet:

Gleder meg veldig til å se resten av bildene i neste uke. xpressprint trykker på hva som helst (nesten). Utstillingen skal være på plater, men voksduk, lerret, aluminium, glass, dører(!), badekarkanter(!) – det meste er mulig!!! Det er veldig gøy å bruke leverandører som kan tingene sine, og xpressprint er definitivt en av dem!

Ellers har jeg fått planlagt helgens feltarbeid med Øivinn, og så tok vi en lunsj sammen på Fiskebrygga. Utendørs!!! Været er herlig i Kristiansand i dag, så det er mulig jeg må ha en padletur når maten har sunket litt. Prøver å bli ferdig med Eigerøya i løpet av dagen, og få med meg filmen “Crude” på Aladdin i kveld.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.