Ettermiddagstur med innlagt bad

Kontorhverdagen i strålende solskinn blir litt anstrengt, og kl 15 dro jeg ut i kajakken. Nydelige forhold i Kristiansand i dag:

På sydspissen av Langøya var jeg god i le, og der ble det bading:

Flere bilder ligger på Flickr i galleriet som heter «Lunsjturer«. Denne lunsjen var riktignok litt sen, men jeg samler bildene med utgangspunkt fra kontoret i det.

Brukte åra fra Avannaq i dag også, og nå begynner jeg å få dreisen på det. Syntes det var vanskelig å få kajakken til å gå rett frem i sidevind i dag. Akkurat som senkekjølen ikke virket. Tilbake på brygga utenfor kajakklubben kunne jeg bekrefte det. Senkekjølen har gått i hi (for vinteren). Er litt usikker på hvor komplekst denne løsningen er, men skjønte ikke så myhe av det i utgangspunktet. TideRace Excite som jeg brukte i dag har en stålwire, og det er mer mekk å reparere enn tausystemer tror jeg.

Ble ikke helt ferdig med Eigerøya i dag heller, men i morgen…

Nå er i alle fall produksjonen av bilder i gang, og det virker som det er rett før prospektkortene også går i pressa. Dermed skulle jeg bli ferdig til åpningen med begge deler. Skal bli spennende å se resultatet!

I går reklamerte FN-sambandet her i byen med økologisk linsesuppe på Aladdin kl 18.30, og jeg tror jeg skal sjekke om det stemmer. Trenger jo litt mat også. Så er det filmen «Crude – the real price of oil» kl 1930. Får heller komme hit tidlig i morge, og få en god avslutning på kontoruka. På torsdag bærer det ut i felt. Under lunsjen med Øivinn la vi en slagplan, og den ser omtrent sånn ut:

Torsdag: Ørsdalsvatnet – alene
Fredag: Hellelandselva m/Stein-Roar i Dalane Friluftsråd (kano). På kvelden etablerer jeg leir med Øivinn NØ i Indre Vinjavatnet. Så padles dette vassdraget på lørdagen. Leir blir nok sen kveld rundt Oslandsvatnet.
Søn: Nedre del av Bjerkreim (Alpacka-båter). Søn kveld blir det kanskje feltarbeid rundt Flekkefjord, og muligens litt mandag. Så må vi rekke fyret før kl 17 på mandag. Været ser svært lovende ut – bare regn torsdag, ellers sol. Gleder meg!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.