Eigerøya tar form

Snart ferdig med Eigerøya og Eigerøya fyr nå. Regner med å sette sluttstrek for dette i morgen, og så sende det til uttegning. Her er Eigerøy fyr:

Har ellers prøvd å spre plakaten til fotoutstillingen på Lindesnes en del. Får vel lage et arrangement på FB også. Nå er det bestemt at offisiell åpning blir 1. oktober kl 14, og foredrag blir søndag 3. oktober kl 13. Så får vi se om det er for sent på sesongen til at noen møter opp. Spennende blir det i alle fall.

Har også jobbet litt med å få tak i materialer til bilder i dag, og tror jeg kan ha funnet noe spennende. Har laget ferdig et motiv som skal testes på en slik plate. Det er litt vanskelig å se kanskje, men her er det i smått:

Jeg har lånt litt tekstfarge fra “is under saltvann”, og skrevet inn deler av bønnen “Du er min øy i havet” i underkant av bildet. Så dette for noen uker siden, og det funket helt kanon. Kommer tilbake til testresultat når jeg vet mer om hvordan det blir…

Etter mange lange dager på kontoret skal jeg nå prøve å skjerpe meg. Være mer effektiv når jeg er her, og så ha mer fri når jeg ikke her her. (Selv om jeg må innrømme at tekstdokumentet er lagt i DropBox – noe som betyr at jeg kan redigere det hjemmefra…) I alle fall er pizza-deig laget, og middag avtalt med resten av gjengen kl 17.30. Så nå drar jeg snart hjemover. Så får vi se hva kvelden bringer.

Kl 20.30 er det mulighet for gjensyn med

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.