CKK jubileum

I ettermiddag kveld har jeg vært på CKK-jubileum (1990-2010). Veldig mange hyggelige mennesker. De som startet opp klatreklubben var også til stede og ga oss historiske tilbakeblikk. Her er det Mike som engasjert forteller at kalking ikke er nødvendig, og Bjarte som humrer i bakgrunnen:

Det ble som vanlig en del bilder, og de resterende kan du se som lysbildeshow på Flickr (29 stk.)

Tok også en video med min nye iPhone4 som jeg la på YouTube:

Det var meningen å arrangere en speedklatrekonkurranse denne dagen også, men rutene i Ravnedalen var for vanskelige til det. Faktisk var det flere av deltagerne som ikke klarte å toppe ut. Da blir det så som så med tempoet…. Innendørs kan en lage helt identiske ruter, og da er det skikkelig fascinerende å se hvordan de opphever tyngdekraften. Her er et eksempel i verdensklassen:

Nå er det en NC i midten av oktober, og så er det NM i klatring i Sogndal 4. desember. Der har de litt av en vegg, og det hadde vært spennende å ta en tur! Her er Magnus Midtbø i aksjon i veggen der:

Meningen var å gjøre litt andre ting i dag – fx “Padleguide for Dalane”, men får satse på en effektiv og lang dag i morgen. Hadde vært fint å få over et kapittel til setting snart. Nå tror jeg det blir en god og lang natts søvn… Jammen har det vært en opplevelsesrik dag – og det er jeg veldig takknemlig for!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.