Kontorarbeid og lunsjtur

Startet kontordagen ganske bra, men var ikke vanskelig å be da Gareth lurte på om jeg ville ut en tur. Har fått låne ei åre fra avannaq.com. Det er en eskimoåre i karbon, og alle salgsinntektene går til et godt formål. Her er Gareth inne i en litt vel rocka telemarksving med den nye åra:

De synes jo jeg har en litt rar arbeidsdag i kontorfellesskapet jeg er en del av, og før jeg dro ut tok David Holme dette bildet – som han kalte “En helt vanlig dag på jobben for Lars Verket” på FB:

For de som måtte lure: Det gikk ikke helt bra, så dermed fikk han rulla litt også… Jeg er ikke vant til å padle med eskimoåre, men synes jeg fikk det ganske godt til. Når kajakken er i fart er åra nesten lydløs. Gareth har spikket sin egen åre, og har mye mer erfaring. Det var jo han som preget forsiden på “Padleguide for Vest-Agder“. Han mente åra gikk godt i vannet, og det så ut som han koste seg! 🙂

Nå får jeg komme i gang med det jeg egentlig skal, men har du lyst på noen flere biler – så ligger det et lite galleri som heter “Lunsjturer” på Flickr. Det fikk 7 bilder til detter denne lunsjen…

Ettermiddag: Fant to bilder i iPhonen som jeg kunne legge ut også. Det ene er fra et renvasket kontor. Da ser det sånn ut her:

Det andre er en drøy uke gammelt, og viser min favorittrett fra Amigos:

Nå ble jeg nesten sulten gitt, men får fortsette litt med beskrivelsen av Eigerøya…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.