Oppdatering av blogg

I dag har jeg gått over til WordPress 3.01, og da gjør malen at jeg kan ha større bilder. Jeg bruker jo en del bilder, så dette blir bra! Her er et eksempel på ny billedstørrelse:

Er det en forbedring folkens? 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

6 svar til Oppdatering av blogg

 1. Harald Verket sier:

  Ja helt klart. Synes dette ser veldig bra ut.

 2. Lars sier:

  Tusen takk for det! Tror også dette blir veldig bra. Er nok litt tyngre å laste, men folk har jo utrolig brede linjer etterhvert. Skal også få laget en egen mobilversjon – som er enklere å hente ned.

 3. Øivinn Bruce sier:

  Det ser flott ut også på eplepadda!

 4. Lars sier:

  Så kult! Ser for meg at det er viktig at bloggen gjør seg på iPaden. Trro det er sånn at den lanseres i Norge i november, og det glederjeg meg til….:)

 5. Anne Karin (Anne Ki) Westvik Dale sier:

  Aldeles nyydelig bilde! Har du brukt fotoredigering for å få fram de flotte fargene? Kan du røpe hvilket kamera du bruker? 😉
  Twitter: annekiw

 6. Lars sier:

  Takk for det Anne Karin! Bildet er tatt ved solnedgang, så jeg har nok ikke lagt på så mye farge, men litt er det nok. Dette bildet er tatt med en Nikon D300 og 28-70mm f2.8 fra Tamron. Under sånne forhold kan man nesten ta bilde med hva som helst… 🙂 I kajakken bruker jeg en Canon Powershot G11 med dykkehus (denne selges før jul pga overgang til G12).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.