Utstillingen er klar!

Har brukt halve dagen i dag på å gjøre ferdig utstillingen på web (her som lysbildeshow), bestille prospektkort og levere bilder hos Xpressprint. Her er ett av de største bildene, som skal trykkes i 200×70 cm:

Er veldig spent på dette prosjektet, men usikker på salgspotensialet. Uansett resultat er det spennende å debutere som fotokunstner! 🙂 Med egen utstilling. Tilbakemeldingene jeg har fått på Twitter og FB tyder på at folk liker bildene, men det er jo et stykke derfra til faktisk å kjøpe dem…

Resten av dagen har gått med til pakking av bøker, rydding og div. adm (reiseregninger, registrering av våttkort osv). På vei hjem var jeg innom for å hente CS5 og LR3 fra Adobe. De var 4 DVDer til litt over 20.000,- Ikke EN håndbok fulgte med, men tror det er tilgang til mye ressurser på nett. Likevel er jeg glad for at jeg kjøpte Scott Kelby sin bok om LR3 på siste sending fra Amazon…. Får ikke tid til å gjøre så mhye med dette før i november.

Etter lunsj dro jeg tilbake til kontoret for å vaske det ned. En stund siden sist, og da er liksom alt klart for å sette i gang med “Padleguide for Dalane” i morgen! Hvis jeg klarer å få levert over Sogndalsstrand og Eigerøya til setting før jeg drar ut i felt igjen i neste uke er jeg veldig fornøyd! Så satser jeg på å ta resten av feltarbeidet rundt neste helg engang. Litt avhengig av været, men drar nok uansett denne gangen…. Høstferien blir kun skriving, og litt kvalitetssikring.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.