Hyggelig og våt kurshelg

I helgen har jeg holdt Våttkort grunnkurs for en flott gjeng fra Rogaland. Kurssted var Nodlandsvatn og Storlibu. Forskjellen på padling og bading var til tider liten:

Jeg har samlet 26 bilder i et galleri på Flickr. Har du lyst til å se hvordan det ser ut i solskinn kan du se disse 34 bildene fra Nodlandsvatn i stedet.

Rakk å se igjennom bildene i ettermiddag, så nå er det bare å få ferdig resten av adm… Måtte hjem for å se “Under åpen himmel” på NRK1. Det ble et veldig fint program, og jeg har fått mange hyggelige tilbakemeldinger. Helt fra USA, og fra folk jeg aldri har møtt. Meldingene har kommet på FB, Twitter, SMS og e-poster. Bare en telefon.

Håper å komme såpass i vater i løpet av dagen at jeg får startet på skrivingen av “Padleguide for Dalane”, men først er det en del utstillingsting som må på plass. Utstillingen på Lindesnes fyr skal åpne 1. oktober, og da må helst alt være på stell…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.