Avgårde igjen

Pakket bilen med fullt kajakkutstyr før posten åpnet. Der hentet jeg blant annet ny iPhone4. Den er nå satt opp mot Network Norway, og alt ser ut til å funke greit hittil. Ville bare legge inn linker til bildene jeg publiserte mandag (rakk ikke det da…). Her er ett fra Songdalsstrand:

Følgende gallerier er nye eller har blitt oppdatert på Flickr:

Dalane Teksevatn
Dalane Lundevatn
Dalane Spjodevatnet
Dalane Songdalstrand
Lille Presteskjær fyr

Tror jeg la til omtrent 100 nye bilder! Blir morsomt å plukke til den nye boka!

Er stort sett ajour med e-poster og sånn i det jeg forlater kontoret. I helgen er det Våttkort Grunnkurs for en gjeng i Dalane. Vi skal være i Nodlandsvatnet, og jeg regner med det kan bli noen nye bilder til boka! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.