Snartur innom Kristiansand

Her går det unna, og noen har spurt om jeg har vinger…. Det er litt mot eget ønske, men noen ganger blir det sånn…

Mandag kveld dro jeg inn til Oslo. Tirsdag hadde jeg to møter før jeg møtte gjengen fra FRIFO kl 14 (styret og de som jobber der). Sammen dro vi på befaring oppover i Gudbrandsdalen, og så på mange forskjellige kraft-prosjekter. Det ble et hyggelig gjensyn med Valdresflya på vei hjem igjen. Selv om jeg var ganske vill i blikket av å bare kjøre forbi. Jeg vil jo VÆRE der også… Tror vi kjørte neste 80 mil på halvannen dag…

Tok så toget hjem til mine foreldre i går kveld. I dag har det vært noen ærend, og så felles lunsj med min bror og niese også. 14.30 var det urnenedsettelse for min kjære bestemor, og jeg debuterte som liturg.

Har brukt ettermiddag/kveld på å “rase” sørover med tog. Tror ikke det blir så mye i kveld, for vi er også forsinket. Derfor blir det nok først og fremst søvn, og så får det bli enda mer tempo i morgen. Satser på å pakke til kurs før postkontoret åpner, og så ta med ting derfra på kontoret. Blant annet skal det være en ny iPhone4 der, og jeg skifter fra Telenor til Network Norway kl 10 i morgen. Blir spennende å se hvor sømløst det går…

Skal også levere blogg-søknad til Fritt Ord i morgen, og få gjort litt i forhold til utstillingen. Været ser ikke allverdens ut, så det er godt mulig jeg kommer hjem for å produsere litt tekst til boka søndag kveld, og så drar vestover igjen ved neste høytrykk. Har jo fremdeles litt tid, men mesteparten av manus må være ferdig til etter høstferien…

Da nærmer vi oss Kristiansand, og jeg gleder meg til å treffe kvinnen med stor K! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.