Ut i felt igjen – hurra!!!

Formen er nå tilbake, og jeg prøver meg på en ny felttur. I går kveld gjorde jeg ferdig bildene til utstillingen på Lindesnes fyr 1. oktober (og frem til jul). Kanskje du skulle ønske deg et til jul? 🙂 Her er ett av bildene som skal stilles ut – Nyttårsfeiring i kajakk:

Kjører til Moi i ettermiddag, og følger vestsiden av vannet ned mot Åna-Sira. Så padler jeg østsiden nordover, og tar av inn til Sirdalsvannet. Dette padles t/r, før jeg sluttfører Lundevannet. Blir en ganske lang tur, men har i alle fall frem til søndag å gjøre det på!

Gleder meg!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ut i felt igjen – hurra!!!

  1. Gisle Haugum sier:

    Flott utstilling! Det ble jo langt flere enn du sendte ut på “høring”
    Ha en fin helg.

  2. Lars sier:

    Må innrømme at jeg er veldig spent på hvordan dette kommer til å gå…. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.