Fin langhelg

Kom hjem sent fra en studiedag til Skien i går. Der ble det blant annet gjensyn med Mikaelshula:

Dagen begynte med en sykkeltur til Rona, og så kjørte jeg med to fra Randesund til Skien. Her ble det foredrag med biskop Bergan, og så gudstjeneste på Kapitelberget. Deretter gikk turen til Mikaelshula, før dagen ble avsluttet med felles kveldsmat. En veldig givende dag med flotte mennesker.

Jeg har lagt ut et galleri på Flickr med 21 bilder. Trykk på «Slideshow» for å få en selvgående presentasjon.

På søndagen var det åpen dag på Prestegarden. Her var det innom nesten 200 stk denne dagen, og det er jo bare kjempegøy! Jeg deltok på to foredrag, og i det ene snakket Eva Dønnestad om hva som gir livsmot. Hun gikk som vanlig 110% inn for oppgaven:

Etterpå var det konsert og gudstjeneste.

I dag tirsdag har jeg startet dagen med å ordne opp i bildene fra helgen. Så er det siste innspurt på bilder til utstilling, og en ny artikkel til ut.no. Er litt utsendelser av padleguider og fakturering innimellom dette. Tror jeg skal få til alt i dag, men det kan bli en lang en… Får heller ta en liten padletur i ettermiddag for å bryte opp litt. Virker som det er et godt høytrykk på vei inn, og jeg er ganske så klar for å starte på Lundevatnet i morgen ettermiddag. Målet er Lundevatnet og Sirdalsvatnet. Været ser ut til å være på min side:

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.