Herlig helg på Lia gård

I helgen var jeg i bryllup på Lia gård ved Koppang. Det er til vanlig et retreatsenter, og har flere spennende kapeller. Her er noen øyeblikksbilder:

Tok også en del bilder av brudeparet, men de skal brudeparet få selv… 🙂

Lia gård ligger rett ved Koppang, og det tar ca 8 timer fra Krsand med bil. Derfor var vi innom hytta på vei oppover (tor-fre). Vi fikk ligge i det lille huset ved det nye Fotini-kapellet en km inne i skogen (se panobilde). På søndag hoppet jeg av i Oslo, og fikk en fin padletur på Oslofjorden mandag morgen. Om kvelden var det møte i TKH.

I går tok jeg tog tilbake til Krsand, og hostet på meg hodepine. Tok derfor en rolig dag, og skal fortsette med det en ukes tid. Formen er ikke den beste, men forsøker litt forskjellig for å komme i vater.

Så “Karate Kid” i går keld, og det var en fin avslutning på kvelden.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Herlig helg på Lia gård

  1. Anne sier:

    Snakker du om spennde plass!! aldri sett på maken, nesten litt sånn uvirkelig og nesten litt sånn malplassert midt ut i skogen der, men du så fantastisk. Likte de bildene i tåka godt jeg faktisk 🙂

  2. Lars sier:

    Har du vært på besøk her – så kan jeg love deg at du kommer tilbake! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.