Utstilling nærmer seg

Rett før sommeren fikk jeg tilbud om å holde salgsutstilling på fotografier jeg har tatt. Det kunne jeg jo ikke si nei til, og nå har jeg plukket ut noen bilder. Dessverre kan jeg ikke ha med alle, og jeg håper du kan hjelpe meg med å velge (eller påpeke noen bilder jeg evt. har glemt). Disse to er uansett “inne” på listen av bilder som SKAL med. Først ut er “Kyssende kajakker“:

Det neste i samme serie heter “Par på svaberg“:

Legg gjerne igjen en kommentar her hvis du har synspunkter!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.