Høy temperatur

Jeg har tidligere skrevet om Bjørn Jarle Røberg-Larsen (fylkespolitiker for AP i Hedmark). Da gjaldt det Datalagringsdirektivet. Argumentasjonen han fremfører på Twitter kan jeg vanskelig tenke meg han kan bruke i fylkestinget… Nå er han oppgitt over mastene i Hardanger og deltagerne i den rød-grønne regjeringen:

På profilen hans står det:

Jobber som internettmarkedsfører. Er fylkespolitiker for Hedmark Ap. Blogger på Sosialdemokraten.no. Utdannet kommunikasjonsrådgiver. Tvitrer for egen regning.

Samtidig har han beholdt Ap-rosen på bildet av seg fra valgkampen i fjor. Som politiker er han en offisiell person knyttet til et bestemt parti. Det er derfor ganske rart at han kan være så krass og ikke bli oppfattet som at han uttaler seg for Ap.

Egentlig virker det jo nesten som han helst hadde sett at vi hadde eg diktatur gående – med han selv som leder… Jeg skrev en melding til han og lurte på om ikke Jens kom til å ringe snart… En statsråd av dette kaliberet kunne VG og Dagbladet fått mye moro med!

Nå skal de sies at det er beundringsverdig å se alle timene han legger ned for å forsvare Ap sine synspunkter, det er bare måten det gjøres på…. Ønsker du å følge han er han på Twitter: @bjornjarle

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

2 svar til Høy temperatur

  1. Rune Meier sier:

    En fantastisk stemme på Twitter – anbefaler alle å følge @bjornjarle – nettets mest hjernevaskede mann (kanskje bortsett fra meg selv)

  2. Lars sier:

    Hehe – litt av en kommentar. Jeg håper jo også at mange følger han – spesielt @jensstoltenberg

    Han har også en blogg på http://www.sosialdemokraten.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.