Ferien oppsummert

Været har skiftet en del, men det er jo bare å kle seg i hengekøya. Også i år har det blitt en del padling, og her er Ingunn på vei ut fra Stråholmen:

Viruset som kom over meg etter ADHD-campen satt godt i, og jeg ble ikke noe særlig før siste helgen. Men da var det utrolig fint. Det betyr 3 nye uker med sykdom, og jeg har nå vært satt ut 2 mnd siden påske. Heldigvis var det ferie nå, men det kan jo ikke fortsette sånn…

Har som regel fått noen korte turer hver dag, men på det verste var jeg uten vann under kjølen i 3 døgn… Friskis & Svettis fikk jeg heller ikke med meg i år:

Hyggelig besøk hadde vi flere av, og her er Rune og Stian med en tur til bl.a. Stutane:

Mot slutten av ferien fikk jeg to turer til Stråholmen (ca 10 km t/r fra hytta):

Her var det like idyllisk som det pleier å være:

På den siste turen ut fikk vi selskap av @andersjolstad – han er ikke på bildet, men padlet den siste kajakken:

Idyllen ble brutt noen ganger. Jeg er jo ikke sånn veldig for motorisert ferdsel langs kysten. På forhånd hadde jeg en frykt for at vi skulle bli oversvømt av vannscootere i år, men heldigvis ser det ikke ut som om bruken har tatt helt av. Dette er første året at bruk ikke blir påtalt – i vente av dom fra EU-domstolen. Her er likevel en “morofant”:

Noen produktbilder ble det også:

Så må jeg heller ikke glemme at jeg har funnet min første geocache i år. Den var på toppen av Tonerkollen, og den ble funnet med min iPhone3GS:

Helt til slutt enda et bilde av min kjære:

Det var bildene fra kompaktkameraet. Så går vi over til bildene fra speilrefleksen. Den er ikke blitt mye brukt i sommer, men har hatt den med noen ganger.

Først et panorama fra der jeg fant geocachen – tonerkollen. Flott utsikt mot SV og Kragerøs skjærgård:

I juli fikk jeg også tatt et bilde av fullmånen med en 1000mm speiltele som jeg har lånt:

Denne sommeren har vi også fått selskap av “Boa” som vi kaller buormen som har funnet seg til rette i et blomsterbed på hytta. På dette bildet kan en tydelig se at den har svelget en mus ganske nylig:

Til slutt et stemningsbilde fra trebåtfestivalen i Risør:

Hvis du vil ha bildene i større utgave eller som lysbildeshow, så kan du benytte Flickr: Sommeren 2010 (15 bilder)

Ups! Holdt jammen på å glemme dette herlige bildet Marianne tok av meg og min kjære kone i hengekøya. Høytlesning under epletrærne:

Hengekøya er kjøpt fra laidback.no, og var sommerens investering! Dette firmaet har et fantastisk slagord:

“With a license to chill!”

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

4 svar til Ferien oppsummert

 1. Gisle Haugum sier:

  Fine bilder. Men det siste tok jo kaka. Helt herlig av dere to.

 2. Lars sier:

  Ja, jeg likte også det! 🙂

 3. linda gun sier:

  Flotte bilder fra Kragerøs skjærgård! Lengter ut til øyene utenfor Portør! Kom over bildene da jeg søkte på buorm. Prakteksemplar, ser veldig stor ut, eller? Har en kamerat som bor i hagen. Litt skrekkblandet følelse det der..

 4. Lars sier:

  Takk for hyggelig kommentar Linda!
  Buormen var stor nok til at vi ikke ville ha armen over sofaryggen uten å se etter om den var der først…. 🙂 Men, en flott fyr var det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.