Første arbeidsdag

For å begynne litt rolig la jeg inn en fin padletur til lunsj i det fine været. Tok blant annet en liten stopp på stolen på utsiden av Odderøya. Fantastisk utsikt:

Lunsjen spiste jeg på utsiden av Odderøya, og der fant jeg en perfekt plass til kajakken:

Dagen begynte med et møte med sanden:media. Jeg skal være med i et TV-progam de produserer. Det tok mesteparten av tiden frem til lunsj. Lunsjen tok jeg som dere ser på vannet.

Etter lunsj har jeg pakket opp all post som har kommet disse tre ukene, og gjort klart regninger. Nå er også over halvparten av e-posten lest/sortert, og alle bildene plassert riktig. En backup nå – så skulle det meste være på plass!

Syklet hjemom for en hyggelig grillmiddag, og er nå på plass for å ta en liten kveldsøkt. Må få sendt ut noen padleguider og begynt på fakturaer på alle de som har fått guider men ikke faktura. Håper at jeg har dette i havn i løpet av kvelden/før lunsj i morgen.

Viktigst av alt er kanskje utvelgelsen av bilder til en salgsutstilling jeg har under planlegging. Følg med!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.