ADHD-leir og rolige dager

Fra fredag til søndag var det ADHD-leir på hytta, og jeg har lagt ut et galleri med 25 bilder på Flickr. Her er det bildet jeg er mest fornøyd med – Herman på en innbitt travers på ei 8/8+ rute på Vallefeltet:

Fredagen var det nattpadling. Lørdag var det Deep Water Soloing (DWS) og søndag var det klatring på Valle-feltet. Alle var slitne og fornøyde… 🙂

Jeg utviklet en kraftig forkjølelse gjennom helgen, og tok en tidlig kveld på søndag. Gårsdagen var svært rolig, og formen er litt bedre i dag. Blir nok fremdeles noen rolige dager. Leser og sover mye. I ettermiddag har vi vært en tur i Kragerø, og her var det knallraskt trådløst nett. Derfor er de 25 beste bildene allerede på Flickr, og jeg har oppdatert både Facebook og Twitter med link. Jeg har til og med fått lagt ut en liten videosnutt av Nils-Rune som hopper fra klippen det ble buldret på:

Da logger jeg av for denne gang, men det kommer nok noen drypp i ny og ne… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til ADHD-leir og rolige dager

  1. Knegg knegg sier:

    Det bildet av Herman er dønn likt et av Hans Christian Doseth på Hauktjern.

    Jeg mistenker at tyngdekraften er vesentlig svekket siden den gang?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.