Siste arbeidsdag

Dette blir siste arbeidsdag på en stund! Etter å ha pakket for ferien kom jeg ned på kontoret til en hyggelig overraskelse. UT.no har publisert 2 av de 3 artiklene jeg leverte for jeg dro til Bergen:

Den siste om «Fra fyr til fyr» er antagelig rett rundt hjørnet. Fikk en feilmelding på en link, så det virker som om den skal legges ut automatisk om noen dager. Følg med!

Har fått pakket sammen ting fra kontoret som også skal være med på ferie, og skal få skrevet litt mer før jeg setter meg på sykkelen hjem. Så bærer det til hytta i kveld. Kanskje blir det en kveldstur også? Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg storveis!

Jeg tror også det er gode muligheter for å bli ferdig med «Padleguide for Dalane» til jul nå. Har ikke sett veldig detaljert på kartene enda, men tror jeg er over halvveis i felt. Det blir jo tidligere mørkt utover i aug/sep, men tror likevel dette skal gå bra. Oktober blir den store utskrivingsmåneden!

Forespørsler om foredrag rusler også inn, men det blir ikke noe før i november og utover.

Blogger nok litt i dann og vann fra hytta også – ser for meg at det blir noen bilder som er verdt å legge ut! 🙂

Kl 13.15: Har skrevet intenst i hele dag, og kjenner jeg har glemt lunsj… Men, det er jo tidlig ettermiddag enda! Nå pakker jeg ned for FERIE! blir litt tung ryggsekk hjem i dag, men det skal gå bra! Føles utrolig godt å få skrevet ned alle leirplassene jeg har vært på hittil. Det er nesten 100 stykker, og det er tyngende å ha alt det i hodet. Nå skal jeg i stedet nyte en god bok i hengekøya, stille kveldsturer med hodelykt i kajakken og møte med hyggelige mennesker. For ikke å forglemme god mat! God ferie!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.