Snart ferie

Dette har vært en ganske intens uke, men nå begynner det å bli mindre på TODO-listen. I går ble jeg ferdig med å ordne alle feltbilder for de turene jeg har hatt før sommeren. Her er ett bilde av Eigerøya fyr tatt fra Skarveholmen S for Eigerøya:

De som vil se flere bilder kan sjekke min konto på Flickr.

Begynte tidlig i dag også. Gjorde ferdig litt forskjellig, blant annet en plakat jeg skal ha på brygga i sommer:

Det blir spennende å se responsen. Skal få oppdatert med info på padleguiden.no før jeg drar også.

Etterpå lagde jeg ferdig artikkelen “Feltarbeid i Rogaland” på adrenaline.no. Dermed er alle artiklene jeg skrev for noen uker siden publisert. Det gjør godt, fordi jeg må egentlig være på kontoret for å publisere ut på adrenaline. Har ikke tilrettelagt for det andre steder.

Så ble det en del sykling. Først til byen for noen ærend. Så til Lund postkontor for å hente ferielektyre fra amazon.co.uk. Gleder meg! En snartur hjemom før lunsj med kompis på Generalen i Ravndalen. De har herlig mat altså! Mett og fornøyd var jeg innom Xpressprint for å hente plakater til brygga – de leverer nesten fortere enn jeg kan sende over ting… Istedenfor laminering er det nå trykket rett på plastark.

Tilbake på kontoret oppdaterte jeg boklisten på bokoman.no. Den har ligget nede siden mars… Men, jeg har jo lest en del siden da… Heldigvis hadde jeg oppdatert liste på iPhonen… 😉

For å få litt mer bevegelse gikk jeg ut for å teste 1000mm speiltele, men da begynte det jammen å regne. Dermed ble det mer tid foran skjermen. Prøver å komme i gang med utskriving av leirplasser, men har litt sperre. Får ordne litt andre ting, og håpe at det løsner litt utover kvelden. Utover en hyggelig familiemiddag kan det nok hende at jeg stort sett blir på kontoret utover…

Det er jo litt kjedelig midt i disse ferietider, men samtidig tror jeg at skuldrene vil bli en del lavere hvis det er gjort…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.