Tilbake fra Eigerøya

Kom hjem fra flotte dager i felt i går kveld. Startet feltarbeidet denne gangen fra P-plassen ved Eigerøya fyr. Her traff jeg en tysker som tok bilde av meg ved avgang:

Jeg fikk to fine netter i felt, og den siste natta var en skikkelig drømmeplass. Sjekk dette panoramaet:

Var jo selvsagt kjempegira på å se bilder, og var på plass på kontoret litt over 07. Der ble bilder lastet, og padleguider pakket. Nå ligger 22 guider klare til utsendelse, og jeg har montert alle panoramaene. I lunsjen fikk jeg hyggelig besøk av Marianne fra Nederland.

Nå skal jeg gå videre over bildene, og målet er at de skal resultere i et billedgallier på Flickr før jeg drar for dagen. Da legger jeg i såfall inn en link herfra…

Ettermiddag: Det holdt akkurat. Nå ligger bildene fra Eigerøy fyr og Eigerøya på Flickr.

Nå er det snart bursdag i Grimstad!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Tilbake fra Eigerøya

 1. Atle Grimsby sier:

  Spennende landskap. NOF Dalane driver Eigerøy Fuglestasjon ved fyret høst og vår aktivitet. Her er en lenke: http://www.nofdalane.net/category_3.shtml Endelig fikk jeg se gode fotos fra Eigerøy Fyr 🙂 Håper du fortsetter vestover. Så tar vi oss en tur rundt Utsira 🙂 http://atgrims.posterous.com/tag/kajakk

 2. Lars sier:

  Ja, Eigerøya var en perle av de sjeldne! Tror jeg må tilbake hit… 🙂
  Takk for linken til NOF – leste litt på plansjene der ute.
  Takk også for hyggelig kommentar til fyrbildene.
  Jeg skal ikke lenger V i denne omgang, men Utsira ser fint ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.