Kontordag med mye publisering

Etter en uke på farten er det som regel en del som skal på plass på kontoret. Nå har jeg orget bilder fra Vestlandsturen, og et galleri med 39 bilder ligger på Flickr. Flere eldre artikler er publisert på adrenaline.no, blant annet en om padling til fyr i påsken. Her er et bilde av Grønningen fyr tatt i påsken:

Det har også blitt publisert artikler om buldring i nybyen og om den nye klatreføreren for Odderøya:

Jeg har tre artikler til her, men tror jeg skal prioritere pakking og ny tur ut i felt. Er meldt veldig fint vær i morgen og lørdag, og jeg satser på å få unna en del av kystpadlingen!

Før lunsj var jeg på postkontoret med 7 padleguider, så salget holder seg bra!

Var innom bokhandleren samtidig, og der fant jeg en ny bok om “Fyrene i Oslofjorden”. Den skal jeg jammen meg se nærmere på. Har jo billedtilfang nok til “Fyrene langs Agder og Telemark” liggende klart… 🙂

Da blir det feltarbeid, og så er jeg tilbake igjen søn/man engang… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.