Klatring i Bergen

I dag har vi vært på Syltøy utenfor Bergen. Der var det mye morsom klatring, og her er Ingunn i gang med Kreuzfeldt Jacobs, (grad 7-):

Herman prøvde på noe rocka 8-greier, og jeg gikk halvveis på fire ruter og var kjempefornøyd. Tror formen er sakte men sikkert på vei tilbake, og fryder meg over det.

I kveld har det vært både god mat, fine samtaler og flotte venner. Nå har jeg sett igjennom dagens bilder, og klokken nærmer seg 01.30. Skal bare få over de beste klatrebildene til Flickr, så tar jeg også kvelden. Legger meg ut på verandaen i natt også. Her vi bor er den overbygget, og det er fredelig og godt der ute!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.