I Bergen

Gårsdagen gikk med til klatring på Nåli. Mot slutten tok jeg en joggetur og et bad, mens det sto vanskelig klatring på programmet. Etterpå dro vi til Evanger der det var buldring på programmet:

Vi rakk akkurat tilbake til et halsbrekkende fallskjermshow (selv om ingen brakk noe som helst). Avsluttet dagen på China House i Voss, og de hadde veldig god mat. Tilbake på campingen fikk jeg tilbud om å prøve en elvekajakk av en som kjente meg igjen. Det var en sånn firkantet lekebåt med H45-åre. Jeg var ikke i nærheten av å rulle, men fikk i alle fall badet… 🙂

Etter frokost i dag (se “Omelett” i mat-seksjonen) gikk ferden til Bergen. Planene hvar bølget mellom Bø-Nissedal og Bergen de siste dagene, men nå er vi altså innlosjert hos gode venner i Bergen. Her skriver jeg min post nr. 2000 i bloggen. Vet ikke helt om det gir noen grunn til å feire, men vi skal i alle fall på Akvariet i Bergen senere i ettermiddag. Det er ett av mine favorittsteder. Ser de har en film om Spekkhoggere der. Skal prøve å få med meg denne – så det ikke bare er MoNo som har sett dem…

Han og faren kom til Kristiansand i går, og jeg var hetl rørt da jeg leste bloggen deres: frattilt.blogspot.com

Regner med at vi blir her i Bergen noen dager, og satser på å ta en på et bibliotek for å se bilder og gjøre ferdig en artikkel til UT.no. Fikk skrevet mye på den i går, så nå handler det mest om finsøm og henting av linker/bilder.

På ettermiddagen dro vi til Akvariet i Bergen, og det er alltid en høydare. Etterpå var det god tapas-middag og Robin Hood på kino. Tilbake i huset til de gode vennene tok jeg på joggeskogene, og løp/gikk til Ulriken på 57:45. Veldig fornøyd, men spent på hvordan beina blir i morgen… Fra der vi bor og opp til Ulriken er det nemlig drøye 500 høydemetre:

Etter en god dusj gikk vi løs på klatrebilder, og det resulterte i et galleri med 29 klatrebilder.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.