Ferieavbrekk

Da drar jeg på familieferie til Voss, og lar kajakken hvile, men tar med telt. Meldt mye regn, så vi får kanskje ikke inn kveldssolen på denne måten:

Dette bildet er hentet fra en ny artikkel jeg har skrevet til UT.no. Sendte over fyrartikkelen i går, og i dag har de fått en om leirplasser. Har enda en på tapetet, men har sagt at den kommer i begynnelsen av neste uke. Har tatt ut bilder til den nå i natt. Denne dagen har gått litt i ett…

Skulle vært på kontoret før 06, men våknet ikke før 07.33. Var på kontoret 07.57, og synes det var ganske effektivt på å stå opp og sykle 3 kilometer… 🙂 Så var første møtet kl 08.30. Nytt besøk kl 10. Lunsjavtale 1330. Bursdagsmiddag med mine nieser 16.30. Levering av kajakk kl 1930 i Søgn, nye utlevering på Lund kl 20.30 og enda en kunde litt over 21. Var på kontoret kl 22 igjen, og har sittet til nå – snart 01… Jammen er det ikke blitt juli også.

Innimellom har jeg gjort unna litt reiseregninger, pakket 4 nye padleguider og pakket litt for tur. Planen er Voss i morgen, og jeg trenger ikke være på kontoret. Dermed er vi veldig frie til å dra når vi vil. Det er deilig, for det er jo en liten kjøretur…

I Voss er det siste helgen av ekstremsportveko, og jeg satser på litt buldrebilder hvis det blir opphold. Det er meldt en del regn. Planen er å dra videre til Bergen, men der er det meldt kraftig regn i neste uke. Kanskje kommer vi tilbake til Sørlandet og sol & sommer tidlig til uken, men planen var egentlig å være borte en drøy uke – til neste helg.

Kommer nok til å blogge/jobbe litt underveis – men skal jammen ha litt ferie også. Denne uka har hatt ekstremt lange dager… Tar med god bok, og skal ha beina litt høyt i teltet! Pannelampe og luksusunderlag… 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.