Den store salgsdagen

Hver gang jeg kommer fra felt er det en overgang fra et stille tjern i skogen til en frådende elv i Amazonas… I dag har det vært helt vilt. På morgenen gjorde jeg ferdig fyrartikkelen til UT.no:

Bildet ovenfor er fra Store Torungen fyr utenfor Arendal, og det er ett av fyrene som er beskrevet i artikkelen. Senere på dagen fikk jeg beskjed fra UT.no om at de gjerne ville ha 2 artikler til. I kveld har jeg grovdisponert den første, og tar opp tråden igjen i morgen tidlig.

Etter å ha levert artikkelen sendte jeg ut e-post til alle butikkene som selger padleguider i Agder og Telemark om at jeg måtte ha bestillinger nå hvis de skulle komme frem før sommeren. Dette resulterte i et godt rush, og i dag har jeg fått ut hele 51 padleguider (i går gikk det 19). Dette er en desidert peak i 2010!

I lunsjen kom en innom for å prøvepadle en brukt Rockpool Menai 18 som jeg har til salgs. Etter en kort tur hadde han bestemt seg, dermed ble det nok et kajakksalg. På 3 dager har jeg nå solgt 3 brukte kajakker…

Etter en slik dag passet det godt å invitere min kjære på middag på fiskebrygga. Der fikk vi en fantastisk makrell på Makrellen!

Deretter bar det tilbake på kontoret, og nå er det på tide å dra hjem. Har en joggeavtale kl 21…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.