I helgen hadde jeg med Øivinn på tur, og han er en racer over gryter og steikepanner. Her er en herlig omelett vi startet dagene med:
For de som har lyst til å prøve dette (og det BØR dere!), så er oppskriften som følger:
6 egg (hjemme kan de piskes, men vi bare knerta de rett oppi)
1 hel finhakket hvitløk (kinesisk type uten fedd, evt 4-5 fedd)
1 hel rød chilli (finhakket!)
3 vårløk (finhakket)
På bildet er det en strek bacononst på toppen. Denne kan sløyfes, eller du kan bruke osteskiver som smelter (da bør den ikke snus, men bare stå på lav varme).
Serveres med smørstekt sjampinjong og tomatskiver på. Dette hadde vi ikke med ut i felt denne gangen, men det har jeg fått av en annen kompis (takk Morten), og det frister til gjentagelse!
Morten bruker bacon istedet for grønnsakene over.
Variasjonsmulighetene er mange! Test ut og kom med tilbakemeldinger! Jeg venter i spenning!