Kontordag i finværet

I dag var jeg i gang litt over 06. Ryddet vekk resten av turutstyret, og var på kontoret før 08. Selv om det er fint (og ikke minst effektivt) på kontoret, så savner jeg også utekontoret:

Her sitter jeg på Hamreøya i Lundevatn og disponerer artikler til UT.no. Jeg er snart ferdig med den første artikkelen, og jobber med bilder nå. Samtidig raser det inn med bestillinger av padleguider, og i lunsjen var jeg nede med 13 stk. I tillegg solgte jeg en brukt kajakk i går, og skal levere en annen brukt i kveld… Blir noen hektiske dager i godværet dette, men satser på å få litt tid i solen også. Tar nok med en utskrift ut på svabergene for å lese korrektur…

Klokka nærmer seg midnatt, og dette har vært en lang dag. Fikk meg en tur i solen rundt Odderøya, og nytt panorama av Odderøya fyr ligger i neste oppføring. Etterpå gjorde jeg ferdig karplassering av de fleste fyrene i Agder på UT.no. Begynner å bli ferdig med teksten også, og tar den med hjem for korrektur i morgen tidlig. Med et friskt og raskt hode…

Harald har vært innom for å rendre, og nå er filmen på over 70GB… Han tok bilde av meg med 10mm-linsa, og da blir jeg ganske rar i kroppen:

Etterpå var jeg på Odderøya for å klatre med Ingunn, og ta noen bilder til den nye føreren fra Odderøya. Her er ett av bildene som IKKE skal brukes, men bilder av bare fjellvegger der ruter skal tegnes inn er jo ganske kjedelig:

Etter klatringen leverte jeg en kajakk i Vågsbygd, så nå minker det i “kajakk-parken”. Håper å komme ned i 5-6 kajakker før ferien… Har enda noen igjen for å nå det målet…

Vel tilbake på kontoret var Harald innom for å hente filmen, og jeg har pakket ned tre padleguider. Håper å komme hjem før midnatt…. Da har jeg jammen vært på 18 timer i dag, og har til og med fått beskjed om at jeg må ha lite å gjøre som kan drive med bloggskriving… Hun skulle bare visst. Kanskje jeg skulle invitere henne med på en sånn dag som denne engang? 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Kontordag i finværet

  1. Tilbaketråkk: hittat på nätet – 02 July 2010 | kajaknördar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.