En snartur innom Kristiansand

Skulle egentlig vært i Rogaland til søndag, men så kom det noen voldsomme skurer. Dermed satte jeg kursen hjemover, og har nå backet opp bilder og GPS-data. Klarte ikke å holde meg, men måtte montere ett av flere panoramaer (her fra Eiavatn):

Har padlet en del vann siden lørdag, og det blir for mye å nevne alle nå. Får se om jeg kan komme sterkere tilbake i morgen. Denne dagen ble brukt sammen med Dalane Friluftsråd, og jeg har prøvd å ta litt bilder. Her er ett illustrasjonsfoto jeg ble fornøyd med:

Nå er det hjem for å få litt søvn, og så blir det utsendelse av padleguider og litt mer panoramamontering før jeg drar tilbake til Rogaland i morgen ettermiddag! 🙂 Muligens det blir siste innsats før ferien – men har forhåpninger om enda en tur…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.