Et lite hvileskjær

Var ikke hjemme før nærmere 01.30 i natt, så da ble det ikke så tidlig morgen. Våknet av noen lyder litt over 08. Kroppen føltes ikke helt i toppslag, så jeg bestemte meg for å ta en innhentingsdag.

Det har jo vært mye reising og ting som har skjedd denne uken. Derfor ble det lang frokost og aviser. Etterpå gjorde jeg litt KKK-arbeid, og var på Fellesskjøpet. Nå har jeg kjøpt inn renseutstyr for kajakk og utstyr. Tror ikke det er nødvendig dit jeg skal de nærmeste dagene, men vil bare innarbeide det som en fin vane.

Etterpå må jeg innrømme at det ble et par timer på kontoret i dag også. Så nå er jeg ajour med reiseregninger og andre regninger. Dessuten har jeg fått backet opp og ordnet med kart på GPSer. Så nå skal det være klart.

På kvelden fikk jeg hyggelig telefon fra et ektepar fra Tyskland som vi traff for 14d siden. Da skulle de padle fra Krsand til Porsgrunn. Det hadde de nå gjort – på 13 dager. Forstod det som om de hadde hatt en veldig fin tur. De kjøpte padleguidene for Aust-Agder og Telemark før de dro. Heldigvis hadde de hatt stor glede av dem, og jeg fikk til og med tilbakemelding på noen leirplasser som var plassert litt feil. Har tatt bilde slik at jeg kan få sjekket ordentlig ut.

De fikk låne klatrefører for Kristiansand, og jeg håper de får med seg noen fine ruter i løpet av helgen. Så skulle de til Setesdalsheiene. Begge kunne litt norsk.

Etter det var jeg på REMA og handlet inn litt mat, så nå har jeg turmat de første 2-3 dagene. Regner med at jeg kommer meg avgårde herfra i god tid før 12 i morgen, slik at jeg får en god start på et vann på ca 20 km. Satser på å gjøre det ferdig lør-søn. Så er det et par-tre andre vann også, samt et par arrangementer (tor og lør). Har med ladere, og minnekortene skulle kunne holde hele uka. Får se om jeg tør… 🙂 Det blir antagelig siste tur før vi drar på ferie til Voss/Bergen, og så får jeg en snartur ut i felt uken før vi drar skikkelig på ferie (15.7-15.8).

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.